Richard Kleinsman, stipt op 1

In zoverre we tandartsen kunnen beschouwen als leuke plekken staat het Kleinsman Dental Center bij mij met stip op 1. Ik ben in mijn leven naar diverse tandartsen geweest sind de kindertijd en dit is de plek waar ik mij het meeste thuis en op mijn gemak voel. Ik had op voorhand wat research gedaan op Kleinsman.de en wat ervaringen gelezen en zo kwam ik bij Kleinman terecht. Het gebouw heeft een eigen parking waardoor het nooit lastig is om een plekje te vinden en is ook bijzonder vlot bereikbaar!

De wachtkamer is bijzonder net en biedt voldoende opties om je tijdens het wachten toch min of meer een beetje te amuseren. Er is water voorhanden en ik heb nog nooit langer dan enkele minuten moeten wachten. Het Kleinsman Dental Center werkt dan ook bijzonder efficiënt door en houdt zich aan hun afgesproken tijd. Dat is misschien wel waar ik het meeste onder de indruk van was: de efficiëntie van iedereen hier zonder het menselijk aspect uit het oog te verliezen.

Ik kwam zelf bij het centrum terecht voor een implantaat en kan je vertellen dat de “operatiekamer” er bijzonder proper uitziet en zeer professioneel aandoet. Als het licht je stoort krijg je een bril aangeboden en tijdens elke stap van het proces krijg je desgewenst een uitleg. Mijn conclusie is dan ook dat het Kleinsman Dental Center een goede plek is als je op zoek bent naar een betrouwbare tandarts die in een modern en net centrum werkt. Ik kom er zeker terug!