Review Kleinsman dental center

Ik ben iemand die een gevoelig gebit heeft. Daarmee bedoel ik dat het vaak voorvalt dat ik met op iets hard te bijten, of bij het minste contact, er een stukje tand afbreekt. Het resultaat is een lelijke tand die eruit ziet alsof ik al jaren op beton aan het bijten ben ofzo. Het spreekt dan ook voor zich dat ik een vaste klant ben bij de tandarts. Sinds ik via een positieve review op het internet het Kleinsman Dental Center heb ontdekt wil ik nergens anders mee naartoe. Ondertussen ben ik reeds 6 jaar vaste klant en heb enkel positieve ervaringen te melden.

De facings die gezet zijn in het Dental Center (Kleinsman.de) hebben het stuk voor stuk perfect uitgehouden en zien er 100% natuurlijk uit. Dat is ook een detail waar ze heel wat aandacht aan besteden bij het centrum. Dat een gebit er boven alles natuurlijk uit moet zien. Dit is geen plek zoals zo veel andere tandartsen die vooral die colgate glimlach van de reclame nastreven. Integendeel: als je te ver gaat in jouw zoektocht naar de perfecte glimlach zijn ze niet bang je even met de voeten op de grond te zetten en te wijzen op hoe dat misschien niet het beste idee is.

Over de behandelingen zelf kan ik kort zijn: volledig pijnloos en met aandacht voor wat ik zeg en voel. Op geen enkel moment heb ik in de gevreesde tandartsstoel ooit het gevoel gehad dat ik niet op mijn gemak zat. En dat zegt alles toch?