Mijn hele leven problemen met mijn gebit.. tot nu!

Ik ben een man van 42 jaar die het grootste deel van zijn leven problemen heeft gehad met zijn gebit. Ik ben niet bang om te zeggen dat het zelfs lange tijd een regelrechte obsessie is geweest. Als kind had ik scheve tanden en ik werd daar enorm mee gepest. Toen dat in orde kwam bleek dat ik het geluk had poreuze tanden te hebben. Dat betekent dat er vrij snel kleine stukjes tand afbrokkelde. Het resultaat? Een gebit dat nergens er eigenlijk uit zag zoals het hoorde. Kwam daar natuurlijk nog eens bij dat ik gele tanden heb ook. Ik heb nooit gerookt en ik drink geen koffie: weer geluk in de genetische loterij!

Na jaren gebukt te gaan onder schaamtegevoelens had ik genoeg gespaard voor er iets aan te laten doen. Jammer genoeg bleek ik ook nog eens een tandarts uit te hebben gekozen die er echt niks van kon. Ik gaf het op en besloot dat dit mijn leven was. Tot ik goed een jaar geleden van een vriend de website kleinsman.de doorgestuurd kreeg. Ik besloot het nog een kans te geven en boekte een afspraak bij Richard Kleinsman. Vanaf ik daar binnen stapte had ik al het gevoel dat dit echt goed zat. Het intake gesprek ging over mij en over de mogelijkheden. Ik werd meteen op mijn gemak gesteld en kon gelijk ook zien hoe het resultaat eruit moest zien. We zijn nu een paar maanden later en mijn gebit kan zo in een spotje voor colgate. Perfecte facings en natuurlijk witte tanden. Richard Kleinsman heeft mijn leven veranderd!