Gebit laten verwaarlozen

Net zoals veel Nederlanders heb ik al lange tijd niets aan mijn gebit gedaan. De stap wordt dan ook steeds groter om er wat aan te laten doen natuurlijk. Een tijd geleden werd het mij echt te gek. Ik at een stuk taart en zelfs dat deed al pijn! Ik besloot dat ik nu echt veranderingen wilde doorvoeren in mijn gebit: deze pijn moest en zou verleden tijd zijn.

Online op pad!

Al snel besloot ik om online wat rond te neuzen. Ik dacht namelijk dat een beetje tandartspraktijk tegenwoordig wel een mooie, professionele site zou hebben. Ik kwam al snel op de site van Richard Kleinsman en was tevreden met wat ik zag.
Ik liet er een paar dagen overheen gaan want ik was best bang om een afspraak te maken. Tot ik besloot dat ik het nu gewoon moest gaan doen. Ik belde het nummer dat op de site stond en ik kon een paar dagen daarna al terecht, terwijl ik geeneens gezegd had dat het spoed nodig had.

Een fijne praktijk

Het eerste gesprek bleek inleidend te zijn. De tandarts was erg aardig voor mij. Hij legde mij uit wat hij allemaal ging doen en waarom hij dit allemaal zou doen. Ik denk dat Kleinsman Clinic wel meer mensen krijgt die erg last hebben van hun gebit. Zo weten zij ook hoe zij ermee om moeten gaan.

Ik kan iedereen dus Kleinsman Dental Center aanraden. Het is een fijne, goede tandartspraktijk. Wil jij ook daar terecht? Kijk dan even op Kleinsman.de!