Fijne ervaring, snel geholpen

Hoi! Ik ben Annick en normaal gesproken doe ik iets als dit nooit. Ik ben niet zo iemand die de nood voelt om overal op het internet dingen te gaan posten die uiteindelijk toch echt persoonlijk zijn. Maar na mijn bezoek aan het Kleinsman Dental Center voelde ik toch de nood om een account aan te maken en daar enkele woorden over te zeggen. Ik ben al bij veel tandartsen geweest in mijn leven (jammer genoeg!) maar nog nooit werd ik zo geweldig behandeld als bij het Kleinsman Dental Center!

Na een tijdlang rond gelopen te hebben met vergeelde tanden (de schuld van koffie vrees ik) besloot ik er iets aan te doen. Ik had mijn vaste tandarts maar de brave man die was absoluut geen specialist in dit soort behandeling en daar stond ik wel op. Als ik het deed dan moest het ineens goed gedaan worden! Ik ging googelen en vond een review van het Kleinsman Dental Center. Ik maakte vlug een afspraak op Kleinsman.de en ging met een klein hartje naar het intake gesprek. De man die me ontving was kordaat, vriendelijk en stelde geen onrealistische verwachtingen. Integendeel: hij leek zelfs bezorgd dat ik zou opteren voor een te witte glimlach wat ook maar potsierlijk staat.

In ieder geval stelde die hele ervaring me al gerust. De behandeling zelf was in geen tijd gebeurd en er werd mij constant uitgelegd wat ze eigenlijk aan het doen waren. Het eindresultaat? Een stralende glimlach en ik die mij eindelijk de persoon voel die ik altijd al ben geweest!